4 abr 2008, 17:16

Вечен отпечатък 

  Poesía » Otra
1140 0 6

Две бледи следи

здрачно падащи във тъмнината

очакват някой да ги събере,

два куршума, гонещи се във сърцата,

чакат някой да ги прободе.

Един живот, белязан със смъртта

на непокорната душа

остави вечен отпечатък

в нашите сърца...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??