4.04.2008 г., 17:16 ч.

Вечен отпечатък 

  Поезия » Друга
1129 0 6

Две бледи следи

здрачно падащи във тъмнината

очакват някой да ги събере,

два куршума, гонещи се във сърцата,

чакат някой да ги прободе.

Един живот, белязан със смъртта

на непокорната душа

остави вечен отпечатък

в нашите сърца...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??