Apr 4, 2008, 5:16 PM

Вечен отпечатък 

  Poetry » Other
1121 0 6

Две бледи следи

здрачно падащи във тъмнината

очакват някой да ги събере,

два куршума, гонещи се във сърцата,

чакат някой да ги прободе.

Един живот, белязан със смъртта

на непокорната душа

остави вечен отпечатък

в нашите сърца...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??