25 mar 2022, 12:45

Вечен спътник 

  Poesía » Verso libre
231 0 0

Любовта.. 
Не намираш я в човека.
Не намираш я отсреща.
Спокойно!... 
Решение има, спасението е близо! 

 

Алкохолът помага отлично.. 
за забрава, за покой на душата, за сън, за компания.
Приюти се там..!
Той ще е вечния спътник!

© Raia Ivanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??