Любовта..
Не намираш я в човека.
Не намираш я отсреща.
Спокойно!...
Решение има, спасението е близо!
Алкохолът помага отлично..
за забрава, за покой на душата, за сън, за компания.
Приюти се там..!
Той ще е вечния спътник!
© Raia Ivanova Все права защищены