2 jun 2010, 13:51

Вeчер (2) 

  Poesía » Filosófica
561 0 7

ВЕЧЕР (2) 

 

безлунна вечер е обгърнала света
забулила е морното му тяло
почуква пак самотната тъга
а времето далеч е отлетяло 

 

и спомени нахлуват във нощта
за минали усмивки или страсти
за хората вълнували ума
на времето течащо неподвластни 

 

и сила и енергия и мощ
минават през телата ни събрани
душите стават арфи в полунощ
и късат струните недоразбрани

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??