6 dic 2012, 14:35

Вечерна импресия 

  Poesía » De amor
510 0 0

И ето пак е вечер.

Навън вали, вали...

 

До мене аз те чувствам.

До мене остани.

 

Една прекрасна песен

в душата ми звучи.

 

Със тебе ще дочакам

и утринни лъчи.

 

Да блеснат, да ни сгреят.

Светът да се стопи!

 

И ето пак е вечер.

До мене остани!

 

 

 

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??