И ето пак е вечер.
Навън вали, вали...
До мене аз те чувствам.
До мене остани.
Една прекрасна песен
в душата ми звучи.
Със тебе ще дочакам
и утринни лъчи.
Да блеснат, да ни сгреят.
Светът да се стопи!
И ето пак е вечер.
До мене остани!
© Симеон Пенчев All rights reserved.