8 abr 2020, 11:28

Вечеря за двама 

  Poesía » Erótica
1159 3 6

 

и какво става

кутията се отваря

и вътре

плоска пица

с две маслинки

слюнка

пръсти

мокра е кутията

настръхнал кеф

потича

по брадата наслаждение

от вкусна

и питателна вечеря

за двама

угощение

 

© Пепър Формаджи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??