8 апр. 2020 г., 11:28

Вечеря за двама 

  Поэзия » Эротическая
1166 3 6

 

и какво става

кутията се отваря

и вътре

плоска пица

с две маслинки

слюнка

пръсти

мокра е кутията

настръхнал кеф

потича

по брадата наслаждение

от вкусна

и питателна вечеря

за двама

угощение

 

© Пепър Формаджи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??