20 sept 2017, 11:52

Вечна истина (из "Пясък от думи") 

  Poesía » Otra
241 0 0

На правдив художник четките

винаги умират прави.

Така било е и ще бъде

на вечното изкуство за прослава.

 

Живот не всеки вдъхва,

страст, любов и тъй нататък,

дори и бог да бъде,

без да се раздава без остатък...

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??