20.09.2017 г., 11:52 ч.

Вечна истина (из "Пясък от думи") 

  Поезия » Друга
240 0 0

На правдив художник четките

винаги умират прави.

Така било е и ще бъде

на вечното изкуство за прослава.

 

Живот не всеки вдъхва,

страст, любов и тъй нататък,

дори и бог да бъде,

без да се раздава без остатък...

 

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??