10 may 2006, 23:04

Вечният скитник 

  Poesía
1169 0 4
-Хей, страннико!
Защо си тук?!
-Денят ме доведе.
-Как така обясни?
-Захвърли ме тук.
Ще трябва да скоча.
Ето го другият миг.
-А защо не останеш?
Подай ми ръка.
-Вече те срещнах,
научих,разбрах.
-Че какво си прозрял!?!
Туй бе само минута!
-Че искам още да знам.
-Той все така ще се лута!

© Лилия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??