29 oct 2010, 9:30

Вечност... 

  Poesía » Otra
497 0 4

Не ща да зная на вечността кога е края!

Часовник на стената

безмилостно тиктака,

не спира да запита

времето къде отлита...

 

И стрелките тик-так, тик-так

на дълъг път тръгват пак.

И няма кой да махне със ръка

да спре на времето лудата игра...

Не, не ща да зная

на вечността кога е края!

© Калина Минчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??