Не ща да зная на вечността кога е края!
Часовник на стената
безмилостно тиктака,
не спира да запита
времето къде отлита...
И стрелките тик-так, тик-так
на дълъг път тръгват пак.
И няма кой да махне със ръка
да спре на времето лудата игра...
Не, не ща да зная
на вечността кога е края!
© Калина Минчева All rights reserved.