29.10.2010 г., 9:30 ч.

Вечност... 

  Поезия » Друга
496 0 4

Не ща да зная на вечността кога е края!

Часовник на стената

безмилостно тиктака,

не спира да запита

времето къде отлита...

 

И стрелките тик-так, тик-так

на дълъг път тръгват пак.

И няма кой да махне със ръка

да спре на времето лудата игра...

Не, не ща да зная

на вечността кога е края!

© Калина Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??