Вечност
или
Палячовска история
Някога обичан - Арлекин
изгаряше по Колумбина.
Но мина време, като дим,
любовта изскочи през комина.
Остави белег - по едно сърце.
Играе уморено Колумбина,
а Арлекин, с напукани ръце,
чисти сам студената камина.
???
© Виолета Томова Todos los derechos reservados