В Е Ч Н О С Т Т А Н А Н А Р О Д Н И Я Д У Х
С еднакъв всички се раждаме старт,
с изключения на освен ако...,
в предходни инкарнации сбъркал си брат
и в настоящата преследван си от собствено Зло.
В Природата всичко се плаща!
Акциите с падежи са точни,
що те издъно разклащат,
ако плащанията просрочиш.
Изкривяванията са гарантирани
от гравитиране в политиката,
от пусто-празните препирания
замазващи на хората очите.
"Великите"политически лидери
умират винаги в самота,
отиват си угнетени,обидени,
отлъчени от Светостта на Народната Душа.
Равносметката е жестока,
затънала в Черни Безвремия,
на които "ТЕ" давали са посока,
мамени от материално-користни въжделения.
Лошото при "ТЯХ" реално погледнато
е,че "ТЕ" не могат без нас,
"ТЕ",Красивите и Ненагледните
за нищо не стават,щом паднат от власт.
Постоянно се лутат...,невзрени във себе си,
а умират от кеф,да управляват държава...
От Лъжа,Коварство и Алчност обсебени,
народа въртят над жестока жерава...
Не казвам,че изобщо няма свестни сред тях!?
Миналото съхранява примери далновидни,
но искам,да кажа,че самата политика е Грях
и това дипломацията доказва го стилно.
Коварството на Троянския кон
превърнато в нарицателно,
е в основата на всеки За Кон
за Лъв няма наказани посегателства.
"Да,ама не!" Отново чувам Бочаров.
Това е само на повърхността!
Без Дух няма Ново Начало!
Народният творчески Дух убиват кича и пошлостта...
Но Той като вечния Феникс
излиза из под пепелта
и отново за Душата ни хваща и ни говори
за Истинските,Ценни Неща...
Велика е Народната Памет,
способна Сакралността да опази,
да я носи през Вечността като Знаме
и да ни нашепва,че Любовта не може,да мрази.
21.03.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados