Търся щастието, радостта,
търся любовта и красотата,
не, за тях не стигат вечността,
нощите и дните на земята.
Ако можеше сега в света
да живея много, искам вечно!
Тези светли сини небеса
да запазя в мене е чудесно!
Всяка сутрин да изгрява ден,
песента на птици да ми носи,
ти да бъдеш винаги до мен
без съмнения и куп въпроси.
Да посрещам тъжната луна
и звездите, мигащи във мрака…
Не, не стига само вечността,
хубаво е някой да ме чака!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados