30 авг. 2021 г., 10:09

Вечността не стига 

  Поэзия » Любовная
258 1 2

 

   Вечността не стига

 

Търся щастието,  радостта,

търся  любовта и красотата,

не, за тях не стигат вечността,

нощите и дните на земята.

 

Ако можеше сега в света

да живея много,  искам вечно!

Тези светли сини небеса

да запазя в мене е чудесно!

 

Всяка сутрин да изгрява ден,

песента на птици да ми носи,

ти да бъдеш винаги до мен

без съмнения и куп въпроси.

 

Да посрещам тъжната луна

и звездите, мигащи във мрака…

Не, не стига само вечността,

хубаво е някой да ме чака!

 

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??