Мечтите ни водят в посока напред,
сезонът на свежестта наближава.
Вярвам в себе си и все повече в теб,
безценната ни любов продължава.
Идвам с непреходна обич в душата,
като енергия и символ на живота,
да сме заедно извор на топлината
и щастие да излъчват всички ноти.
Мога дълго в рими да те изричам,
истинска си, чувствена и красива.
Когато не спираме да се обичаме,
вечността от сърцата ни прелива.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
поздравявам те, най-сърдечно..