21.01.2012 г., 4:27 ч.

Вечността от сърцата ни прелива 

  Поезия » Любовна
568 0 2

Мечтите ни водят в посока напред,

сезонът на свежестта наближава.

Вярвам в себе си и все повече в теб,

безценната ни любов продължава.

 

Идвам с непреходна обич в душата,

като енергия и символ на живота,

да сме заедно извор на топлината

и щастие да излъчват всички ноти.

 

Мога дълго в рими да те изричам,

истинска си, чувствена и красива.

Когато не спираме да се обичаме,

вечността от сърцата ни прелива.                    

 

 

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??