22 abr 2022, 18:58

Великден 

  Poesía » Otra
337 1 0

Вие търсите Исус,

Бог някъде в храма,

а той с хората редом върви,

той е там и тук,

има го 

или го няма,

по богатство посрещате,

по бедност отпращате...

Това което е тленно, 

тленно е...

дори го има във древните записи,

прекрасните дни се сменят

с ужасни...

любов и омраза

във повече,

Надежда няма в запасите,

а там някакъв беден

още плаче...

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??