22 апр. 2022 г., 18:58

Великден 

  Поэзия » Другая
358 1 0

Вие търсите Исус,

Бог някъде в храма,

а той с хората редом върви,

той е там и тук,

има го 

или го няма,

по богатство посрещате,

по бедност отпращате...

Това което е тленно, 

тленно е...

дори го има във древните записи,

прекрасните дни се сменят

с ужасни...

любов и омраза

във повече,

Надежда няма в запасите,

а там някакъв беден

още плаче...

© Jivka Koleva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??