Вие търсите Исус,
Бог някъде в храма,
а той с хората редом върви,
той е там и тук,
има го
или го няма,
по богатство посрещате,
по бедност отпращате...
Това което е тленно,
тленно е...
дори го има във древните записи,
прекрасните дни се сменят
с ужасни...
любов и омраза
във повече,
Надежда няма в запасите,
а там някакъв беден
още плаче...
© Jivka Koleva All rights reserved.