9 dic 2008, 20:04

Великата Апатия 

  Poesía
635 0 7
 

Преплитат се слънцата,

образувайки мъгли...

Дъгата пак потъва в черно...

Не искам думите ви - НЕ!

     от тях боли,

... но тишината

   ме поглъща

  безрезервно:

 

Не знам защо така горчи...

когато сладкото във мене корен пусне...

аз искам нещо пак да грабне моите очи

да ме разтърси... развълнува... и последва:

по пътеки неутъпкани от надживени суети,

по пътища - преглътнати, изплюти и... погълнати с жажда отново.

 

Защото, знам:

Неслучването е отрова.

Аз искам "Всичко друго"... но не и Празноти!!!

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??