Вилнее тълпата от зверове диви,
губят от ярост своите сили.
Разпнат на кръста Исус умира,
пиронът дълбоко се впива,
чертае кървава диря.
Душата литва,
а вярата се калява.
Има я и сега.
Отново Великден е.
Плаче света.
Кръвта отново потича
и боядисва яйца!
Бог живее в нашите сърца!
Христос Воскресе, приятели!
© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados