6 sept 2020, 6:46

Великден 

  Poesía
863 6 9

Не се сбогува с никой този мъж.

Отвори си небето.

И излезе.

 

По стъпките му хукна

като дъжд

една тревожна, недопята

песен.

 

Да го достигне тъй и не успя.

Източи се в ръждивата му сянка.

И само тъжен спомен на жена

остана да звъни.

Като камбана.

© Росица Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??