16 abr 2023, 10:03

Великден 

  Poesía » Otra
212 0 3

Честито Възкресение Христово,

наистина велик за нас е този ден.

Разпнаха на кръста Богът Слово,

всеки от нас може да бъде спасен.

 

Страдалец за доброто, любовта

Той смирено злото успя да победи,

за да избави от греховете света,

да избави човечеството от беди.

 

Затова помнете своя Спасител,

път за нас към рая Той проправи,

едничък на всеки човек утешител,

запалете свещ да сме живи, здрави!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??