18 abr 2009, 10:55

Великденско 

  Poesía » Otra
475 0 2

Захвърлям
тежките дрехи,
спирам
да гоня успехи,
забравям грижите,
не се сърдя
на невежите!
Смачквам кълновете
недоволство,
не се стремя към
охолство...

Пролет е!
Искам да се смея!
Топло е!
Искам птичките да пеят!
Обич е!
Искам да живея!

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??