18 апр. 2009 г., 10:55

Великденско 

  Поэзия » Другая
452 0 2

Захвърлям
тежките дрехи,
спирам
да гоня успехи,
забравям грижите,
не се сърдя
на невежите!
Смачквам кълновете
недоволство,
не се стремя към
охолство...

Пролет е!
Искам да се смея!
Топло е!
Искам птичките да пеят!
Обич е!
Искам да живея!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??