Казват, великите поети
пишат за любов.
Е, пък аз ще тропна с крак
и гневно ще ти кажа:
"Драги ми, приятелю,
за любов се пише лесно,
когато си щастлив,
опитай да хванеш перото,
когато сърцето е разбито!"
Великите поети ни излъгаха,
да и мен, и теб, и другите...
Налей си питието,
а любовта, ех, ами...
тя просто си се случва.
© Bez ime Todos los derechos reservados