18 feb 2007, 15:02

Велина 

  Poesía
854 0 6
Велина.
От къде дойде?
Твойта красота и прелест
завладяха моето сърце.

Велина.
Ангел ли си ти?
С целувка нежна
ти ме покори.

Велина.
Къде си ти сега?
Искам да си с мен,
трябваш ми в нощта.

Велина.
Обичала ли си преди?
Сънувам всяка вечер
как до мен седиш.

Велина.
Знаеш ли какво замислям?
Да се грижа аз за тебе
и да те закрилям.

Велина.
Седим пред нашата камина,
пламъците гонят се безспир
и нашепват ми Велина, Велина ...

© Вико Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??