20 may 2021, 1:31

Венец уханен ти ми изплети 

  Poesía » De amor, Formas graves
675 2 2

Венец от злато или от цветя?

В съдбата има винаги дилема.

В което, там, живее любовта

аз него, без да мисля, ще приема.

 

За славата, какво да кажа, тя

с цената си от твоя дух отнема.

Понякога е сляпа гордостта

и егото по път лъжлив поема.

 

Дали наивник съм голям,

не знам,

но с тебе следвам своите мечти!

 

От обич днес бленувам

и жадувам -

венец уханен ти ми изплети!

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??