“Бих закодирала името ти във всяка фибра от моето същество”
-В
Изведнъж ме удря
радостта от онзи топъл дъх,
извираща от дълбините на душата моя,
навсякъде се разпростира като горски мъх,
а аз във нетърпение горях душата моя да е
В теб.
© В. Todos los derechos reservados