16.06.2024 г., 20:16 ч.

Вертикално 

  Поезия » Любовна, Акростихове
160 0 0

 

“Бих закодирала името ти във всяка фибра от моето същество”

                                     -В

 

Изведнъж ме удря

радостта от онзи топъл дъх,

извираща от дълбините на душата моя,

навсякъде се разпростира като горски мъх,

а аз във нетърпение горях душата моя да е

В теб.

© В. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??