Jun 16, 2024, 8:16 PM

Вертикално 

  Poetry » Love, Аcrostis
75 0 0

 

“Бих закодирала името ти във всяка фибра от моето същество”

                                     -В

 

Изведнъж ме удря

радостта от онзи топъл дъх,

извираща от дълбините на душата моя,

навсякъде се разпростира като горски мъх,

а аз във нетърпение горях душата моя да е

В теб.

© В. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??