Весело е
Весело е,
някак си е весело.
Не знам защо.
Не знам и докога.
А небето
мрачно се надвесило.
Иде буря
и не на шега.
И в душата
нещо се наместило
от онези, тъжните неща.
Но е весело,
все пак е весело.
Може би,
намига пролетта
или на сергията,
провесени,
разпродават
вехтите неща.
Весело е.
Нека си е весело,
за да не се плаши
радостта.
© Виолета Томова Todos los derechos reservados