24 abr 2010, 20:08

Веселото слънце 

  Poesía » Para niños
587 0 3

    

ВЕСЕЛОТО СЛЪНЦЕ

 

Рано слънцето изгрява,

после песничка запява.

Буди всички ни от сън,

вика ни навън:

 

- Хайде, хора и деца!

Разбудени да видя вашите лица.

Слънцето си пее,

пее и се смее.

 

Хората учудени,

вече разбудени -

на работа отиват,

децата зъбките измиват...

 

А слънцето засмяно -

продължава да си пее рано.
                           Ралица Костова

    

 

 

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??