7 mar 2010, 0:08

Вещерски рецептурник 

  Poesía » De humor
662 0 5

Имам боб против леща
и леща за хвърляне по под,
гледам на ходила.
Бъдеще гадая по Хитър Петър карта.
За добри деца - хвърлям бой
и саксии против изневяра.
Против уроки играя Война,
а за щастие къносвам с къна.
Срещу нежелана бременност
изписвам прахчета "Степ"
(да се използват според упътването
и никакъв секс),
за хубава къща – услужвам с метла
(хубаво почисти по ъглите),
за самотен мъж препоръчвам жена,
но да се взима само по една.
Развалям магии със доброта,
може и със скубане на чужди коси.
За изгубена вещ – трънче в гащите,
пък ти където щеш я търси.

© Цвети Антова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??