Не се плаши от черни котки,
нито от днешния ден.
Плаши се от мен -
една безсмъртна вещица от Салем.
Вещицата от петък, 13-и.
Ще открадна душата ти, докато спиш,
без да разбереш.
И ще я разкъсам на парченца
и ще я продам на дявола.
А тялото ти безжизнено
с нокти ще раздирам,
докато не го убия.
Страх ли те е от мен?
Вещицата родена в петък, 13-и.
Страх те е, нали?
Страхотно...
Няма къде да избягаш.
Ще те хвана.
Имам на разположение..
цял ден...
П.П.: Честит ви петък, 13-и (ако го смятате за празник)!
Честит ми рожден ден (ако изобщо ви интересува =])!
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados