На крилете на буйни ветрове
се нося, без да се страхувам.
Летя, но нямам представа къде,
във чужди светове нахлувам.
Ако вятърът спре сега за миг,
ще падна безвъзвратно
в пропаст или в морска бездна
и това ще е краят вероятно.
Но напук вихрушките не спират
и неспирни са сега крилете,
всичко бих дала завинаги
да летя така през световете.
© Павлина Ненова Todos los derechos reservados