19 ago 2008, 12:27

Ветрове 

  Poesía » Filosófica
731 0 15
 

Отпих от обичта на ветровете,

летях на техните крила без страх,

докоснах времето и световете

и се завърнах в родния си град.

 

Наситих се на вятърната слава

и приземих крилатата душа,

за да докосне почвата корава

и да почувства силната земя.

 

Сбогувах се със сините простори,

но се сдобих с върховна благодат,

сърцето си земята ми отвори,

погали нежно моя свят крилат.

 

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??