18 jun 2015, 17:45

Виделинà 

  Poesía » Filosófica
326 0 0

Читалището
в твоя
рòден
град

 

„ВИДЕЛИНÀ“

 

зовè
се

 

Читалището
в твоя
град
чудàт

 

ХУБАВИНÀ

 

и днес
е

 

Читалището
в твоя
рòден
град

 

РАЗВИДЕЛ`ЯВА

 

Читалището
в твоя
град
прèсв`ят

 

ДУШЕСПАС`ЯВА

 

.......................................................................

 

Читалищата възрожденски
чрез сетивà и ДУХ вселенски
с ВИДЕЛИНÀ обнадеждават
и ВЍДЕЛО ни завещават!

Към себе си ни приласкават
и блѝжни да сме - призовават!!!

 

.......................................................................

 

Читалищата
БОГОВДЪХНОВÈНИ

 

ВИДЕЛИНÀ
СА

 

Читалищата
БОГООЗАРÈНИ

 

СВЕТЍ
МЕСТÀ
СА

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??