Читалището
в твоя
рòден
град
„ВИДЕЛИНÀ“
зовè
се
Читалището
в твоя
град
чудàт
ХУБАВИНÀ
и днес
е
Читалището
в твоя
рòден
град
РАЗВИДЕЛ`ЯВА
Читалището
в твоя
град
прèсв`ят
ДУШЕСПАС`ЯВА
.......................................................................
Читалищата възрожденски
чрез сетивà и ДУХ вселенски
с ВИДЕЛИНÀ обнадеждават
и ВЍДЕЛО ни завещават!
Към себе си ни приласкават
и блѝжни да сме - призовават!!!
.......................................................................
Читалищата
БОГОВДЪХНОВÈНИ
ВИДЕЛИНÀ
СА
Читалищата
БОГООЗАРÈНИ
СВЕТЍ
МЕСТÀ
СА
© Стоян Минев All rights reserved.