27 nov 2008, 11:58

Видение 

  Poesía
512 0 0


Видение


В мислите ми - единствено си ти.

Стоиш пред мен,

поглеждаш ме, усмихваш се.

Потъвам до дъното на погледа ти.

Без дъх оставам.

Това е вече само спомен.

Ръце протягам – да те докосна,

да почувствам топлина.

Това мечта е – несбъдната.

Не те достигам – далече си.

Видение си – от спомени,

а не мечти.

© Романтик Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??