Видение
В мислите ми - единствено си ти.
Стоиш пред мен,
поглеждаш ме, усмихваш се.
Потъвам до дъното на погледа ти.
Без дъх оставам.
Това е вече само спомен.
Ръце протягам – да те докосна,
да почувствам топлина.
Това мечта е – несбъдната.
Не те достигам – далече си.
Видение си – от спомени,
а не мечти.
© Романтик All rights reserved.