16 jun 2009, 20:12

Видимо красивите и грозните 

  Poesía
515 0 2

 

 

Видимо   красивите   хора

са   по-грозни   от   грозните

с   лошите   им   качества.

Видимо   грозните   хора

са   по-красиви   от   красивите

с   добрите   им   качества.

Ще   се   възхитя  

на   усмивката   топла

на   грозния   човек.

А    на   капризното  лице

на   красивия   човек

ще   се   натъжа.

 

                                                                                                       Г.Ф.Т

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??