16.06.2009 г., 20:12 ч.

Видимо красивите и грозните 

  Поезия
459 0 2

 

 

Видимо   красивите   хора

са   по-грозни   от   грозните

с   лошите   им   качества.

Видимо   грозните   хора

са   по-красиви   от   красивите

с   добрите   им   качества.

Ще   се   възхитя  

на   усмивката   топла

на   грозния   човек.

А    на   капризното  лице

на   красивия   човек

ще   се   натъжа.

 

                                                                                                       Г.Ф.Т

© Георги Табаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??