22 abr 2009, 0:25

Виещите вълци 

  Poesía
615 0 4

            От песните на виещите вълци
            кръвта ми се смразяваше преди
            и всички сочиха ме с пръсти:
            „Онзи, с невъзможните мечти. ”


            В мен бушуваха потоци,
            толкова въпроси бях задал,
            нозете ми охлузени и боси,
            обичта на никого продал.


            Бродех в моите копнежи,
            свежи, като морски бриз,
            живот ми вдъхваха, надежди,
            мислите ме викаха на бис.

 

 

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??